طرز تهیه بادمجان سرخ شده با کمترین روغن

بادمجان-کبابی

طرز تهیه بادمجان سرخ شده با کمترین روغن

 

 

 

 

در این مطلب در نظر داریم فیلم طرز تهیه بادمجان سرخ شده با کمترین روغن را با شما به اشتراک بگذاریم.

 

 

 

 

یکی از صیفی جات خوش طعم و خوشمزه ای که با سرخ کردن آن می­توان یک غذای لذیذ را تهیه نمود بادمجان است. شما می­توانید بادمجان سرخ شده را با نان و یا به شکل خورشتی میل نمایید.

 

 

همچنین بادمجان جز خوراکی­هایی است که در شمال ایران طرفداران زیادی دارد و بیشتر به شکل بادمجان کبابی طبخ می­شود.

 

 

بادمجان در حین سرخ کردن مثل یک اسفنج، روغن را که برای سلامتی مضر است و سبب افزایش وزن و کلسترول می­شود، به میزان زیادی جذب خود می­کند.

 

 

بنابراین ما با نمایش فیلم طرز تهیه این خوراکی خوشمزه با کمترین میزان جذب روغن قصد داریم کار را برای شما ساده­تر نماییم، پس با همراه باشید.

 

 

 

 

معایب وجود روغن در بادمجان

 

 

 

همان طور که گفته شد، میزان بالای روغن در بادمجان با توجه به کالری بالایی که به بدن شما می­رساند، می­تواند باعث افزایش وزن و کلسترول شود.

 

 

همچنین روغن­ها به خصوص اگر به میزان زیاد استفاده شوند، می­توانند باعث گرفتگی عروق قلبی شوند و سلامت قلب و عروق را به خطر بیاندازند.

 

 

علاوه بر این روغن­هایی که برای سرخ کردن استفاده می­شوند، سرشار از ماده ای به نام پالم هستند که در سرطان­زا بودن آن­ها شکی وجود ندارد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که هنگام خوردن بادمجان به دلیل روغن زیاد و یا از چکه کردن روغن، حین خوردن آن اذیت شده باشید.

 

 

بنابراین در این قسمت از روی فیلم، فوت و فن روش سرخ کردن بادمجان با کمترین حد از روغن را به شما توضیح خواهیم داد.

 

 

قبل از شروع پخت این نکته را در نظر داشته باشید که حتماً از بادمجان تازه استفاده کنید، چرا که اگر بادمجان کهنه باشد، روغن بیشتری را جذب می­کند.

 

 

1- در مرحله اول لازم است که بادمجان­ها را خوب بشورید و پوست آن­ها را بگیرید. سپس هر بادمجان را به اندازه دلخواه برش بزنید.

 

 

2- حال در یک قابلمه تا نیمه آب بریزید و 2 قاشق چای خوری یا 2 پیمانه نمک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب به جوش آید.

 

 

3- وقتی آب نمک شما کاملاً به جوش آمد، بادمجان­ها را حدوداً 3 دقیقه درون آن قرار دهید. علت قرار دادن بادمجان در آب نمک، جذب کمتر روغن توسط بادمجان­ها و ترد شدن بافت آن­ها می­باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4- در مرحله بعد بادمجان­ها را از آب بیرون می­آوریم و درون یک آبکش قرار می­دهیم تا مقداری از آب اضافی بادمجان از آن­ها خارج شود.

 

 

5- دستمال رول کاغذی یا حوله ای را پهن کنید و بادمجان­ها را از درون سبد بیرون بیاورید. روی دستمال بچینید و آب آن­ها را به کمک دستمال بگیرید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6- حال 3 قاشق از روغن را درون ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن، بادمجان­ها را به روغن اضافه کنید تا سرخ شوند. فراموش نکنید حین پخت چندین بار بادمجان­ها را با چنگال برگردانید تا هر دو طرف آن­ها به خوبی سرخ شود.

 

 

توجه داشته باشید در این روش هم، بعد از اتمام سرخ کردن مقداری روغن در کف ماهیتابه دیده می­شود، اما به نسبت روش­های دیگر کمتر است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

حال بادمجان­های لذیذ شما که با کمترین میزان روغن سرخ شده اند، حاضرند. امیدواریم از طعم دلپذیر آن لذت ببرید.

 

 

 

 

 

 

شما با مراجعه به بخش مواد غذایی فروشگاه اینترنتی شادیکار می­توانید انواع و اقسام مواد غذایی را که توسط زنان سرپرست خانوار تحت پوشش جمعیت امام علی (ع) تهیه و بسته بندی شده خریداری نمایید و آشپزی خود را با سرعت و آرامش بیشتری انجام دهید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

در صورت سفارش از فروشگاه اینترنتی شادیکار، سفارش شما در اسرع وقت در شهر تهران به دستتان خواهد رسید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منابع فارسی:

– وب سایت روغن بهار

– وب سایت چاره دان

– وب سایت سیمرغ

– وب سایت نمناک

منبع انگلیسی:

Tori avey –

 

 

 

 

 

 

شماره تماس ارتباط با مشتریان فروشگاه شادیکار:

021-86127412

 

این نوشته در بلاگ ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *