طرز تهیه ته چین مرغ با پیاز داغ

  • طرز تهیه ته چین مرغ با پیازداغ

پختن ته چین مرغ با پیازداغ یکی از انتخاب های خانم های خانه دار برای مهمانی های رسمی است که در کنار بقیه غذاهای اصلی آن را سرو می کنند.

این غذا بسیار خوش طعم و خوش رنگ است که علت اصلی آن استفاده از زعفران، گلاب، زرشک و ادویه جات است.

به هنگام طبخ ته چین مرغ با پیاز داغ باید حواسمان باشد که از مواد اولیه به اندازه تهیه کنیم، چون ممکن است اگر مقدار تخم مرغ یا ماست آن کم باشد به هنگامی که در مقابل حرارت قرار می گیرد زود برنج خشک شود و ته چین ما خراب شود.

و همچنین اگر مقدار پیاز داغ بیشتری برای تزیین آن استفاده کنیم طعم دلچسب تری به ته چین مان می دهد.

 

 

 

 

 

 

فیلم روش پخت ته چین مرغ با پیاز داغ

 

 

طرز تهیه ته چین مرغ با پیازداغ برای چهار نفر:

مواد اولیه :

  • برنج ۳پیمانه
  • ماست چکیده ۱ پیمانه
  • روغن ۱/۴ پیمانه
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • زعفران آب کرده به مقدار کافی
  • فیله مرغ ۱ عدد
  • زرشک ۴ قاشق غذا خوری
  • بادام خلال شده ۳ قاشق غذا خوری
  • گلاب ۱ قاشق غذا خوری
  • شکر ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
  • زعفران دم شدم به مقدار لازم
  • روغن مایغ به مقدار لازم
  • ۲عدد پیاز متوسط
  • ۲ حبه سیر

مراحل پخت ته چین:

  1. یک عدد پیاز متوسط را برداشته پوست کنده و به شکل یک دست نگینی و خرد می کنیم.

از قبل روغن را به اندازه پیازداغ در ظرف مورد نظر داغ کرده و پیاز را به آن اضافه و هم میزنیم تا به رنگ طلایی دربیاید.

(حتما در طول سرخ شدن پیازداغ آن را مدام هم می زنیم تا یک دست همه پیاز ها طلایی شوند و پیازهای زیری نسوزد و به ظرف نچسبد.)

وقتی پیازها یکدست طلایی شدند می توانید زیر ماهیتابه را خاموش کنید.

 

 

در ادامه برای پخت ته چین به قرار زیر عمل می کنید:

2. سه پیمانه برنج را از قبل شسته و در آب نمک خیس می کنیم.

 

3. سینه مرغ را داخل یک یا دو پیمانه آب ریخته و ۱ عدد پیاز خرد شده به آب آن اضافه می کنیم تا بوی زخم آن را بگیرد.

4.به مقدار لازم نمک فلفل و زردچوبه اضاقه می کنیم تا مرغ مان طعم دار شود.

 

5. بعد از اینکه مرغ خوب مغز پخت شد آن را از آب مرغ خارج کرده و ریش ریش می کنیم

6. و برنجی را که از قبل خیس کرده بودیم را میگذاریم روی شعله کم تا کمی نرم شود و بعد آن را آبکش می کنیم           و دقیقا زمانیکه برنج ری کرده و زنده تراست آن را از روی گاز برمیداریم.

  1. تخم مرغ ها را در یک ظرف مناسب بشکنید و آن را با ماست چکیده و زعفران آب شده و برنجی که از قبل آماده کرده اید خوب هم بزنید.
  2. زرشک و خلال بادام را در ظرفی جدا با کمی روغن تفت میدهیم و ۲ قاشق شکر کمی زعفران دم کرده و ۱ قاشق گلاب را به ‌آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم .
  3. اندکی بعد مرغ ریش ریش شده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.
  4. در یک ظرف مناسب کمی روغن می ریزیم دیواره هایش را چرب کرده و از مایع برنجی که از قبل آماده کرده ایم به آن اضافه کرده و با قاشق روی آن را صاف کنید. 
  5. بعد از مخلوط کردن مایع مرغ ریش ریش شده را روی برنج میریزیم و بقیه برنج را روی آن اضافه و مجدد با قاشق یکدست و صاف می کنیم و روی حرارت کم میگذاریم تا بپزد.
  6. در آخر بعد از آماده شدن ته چین آن را از ظرف به شکل قالبی یا برشی درآورده و روی آن را با بقیه مخلوط ریش ریش مرغ و پیاز داغی که از قبل آماده کرده ایم تزیین می کنیم تا ته چین خوش مزه و مجلسی ما آماده سرو شود.

توجه: دوستان عزیز میتوانند این مراحل را در فر یا روی اجاق گاز دم کنند.

این هم طرز تهیه ته چین مرغ با پیاز داغ امیدواریم که درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

یکی از راه هایی که میتواند زحمت شما را به هنگام پخت غذا کم کند تهیه پیاز داغ آماده است.

ما پیازداغ های آشپزخانه نعنا را به شما پیشنهاد می کنیم که در محیطی کاملا بهداشتی درست می شود و در دو مدل خلالی و نگینی در ظرف های دربسته آماده خریداری است.

پیازداغ های تازه نعنا دست پخت زنان سرپرست خانوار خانه اشتغال مولوی است.

شما میتوانید با کلیک بر روی دو لینک پیاز داغ خلالی ۴۰۰ گرمی و پیاز داغ نگینی ۴۰۰ گرمی ثبت سفارش  کرده و آنها را به راحتی با رعایت نکات بهداشتی درب منزل خود تحویل بگیرید.

 

این نوشته در بلاگ ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *