طرز تهیه پیاز داغ مجلسی برای آش رشته

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی برای آش رشته

آش رشته یک غذای بسیار لذیذ و مغذی هست که به عنوان غذای اصلی در وعده ناهار یا شام طبخ و سرو میشه.

این غذا رو نه تنها در مهمونی های کوچک دو نفره می پزند، بلکه برای جمع های چندین نفره هم آماده می کنند،  چون یک غذای بسیار خوشمزه و همه پسنده.

اما پختن آش رشته تنها به ریختن مقداری حبوبات و سبزی آش داخل آب و اضافه کردنرشته برای سفت شدن اون ختم نمیشه.

چون مهمترین مرحله پخت این غذا به تهیه پیاز داغ مجلسی و ریختن مقداری از اون داخل آش و مقداری هم برای تزئین روی آش رشته مربوط میشه.

اهمیت مرحله تهیه پیاز داغ مجلسی برای آش رشته به قدری زیاده و اضافه کردن  این  چاشنی  در  طعم این غذا انقدر موثره، که اگر آش رشته بدون پیاز داغ مجلسی پخته و سرو بشه، انگار یک چیز مهم در مزه غذا کمه.

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی برای آش رشته

ما قبل از نوشتن این مطلب، دستور پخت پیاز داغ های مجلسی  زیادی  رو  حتی  داخل  سایت های  آشپزی خارجی بررسی کردیم و از بین اون ها یکی از کامل ترین و بهترین دستور پخت های پیاز داغ مجلسی رو براتون پیدا کردیم.

بر اساس این دستور پخت اول از همه باید مقدار پیاز داغ آشتون زیاد باشه، به قولی هرچه پیاز داغش بیشتر، مزه آش هم خوشمزه تره.

پس تعداد مورد نیاز پیاز رو کمی بیشتر از حد معمول در نظر گرفته، اون ها رو تمیز شسته و به صورت  خلالی   ریز می کنیم.

بله، پیاز داغ مجلسی آش رشته فقط باید به صورت خلالی ریز بشه و نگینی  ریز  شدن ا ون  نمی تونه طعم و ظاهر خوبی به آش رشته بده.

مرحله خلالی ریز کردن پیاز داغ مجلسی آش رشته خودش  یک  دستور  تهیه  خاصی داره که اگه دوست داشتید، آخر همین مطلب براتون قرار دادیم.

بعد از اینکه پیازها  ترجیحاً  به  صورت  یک  اندازه  و  درشت  خلالی شدند، باید اون ها را داخل قابلمه آب جوش بریزید، مقداری نمک بزنید و فقط 5 تا 7 دقیقه زمان بدید تا پیازها داخل آب جوش پخته که نه، کمی شفاف بشوند.

حالا پیازها رو از آب جوش مثل برنج آبکش می کنیم و برای اینکه  آب  پیازها به خوبی گرفته بشه و روغن کمتری مصرف کنه، روی پارچه تمیز یا دستمال کاغذی آشپزخونه پهن می کنیم.

برای این مرحله یک دستور طرز تهیه پیاز داغ برای تزئین آش رشته  دیگه  هم  وجود  داره، که اون نم کردن پیازهای خلالی ریز شده در داخل مقداری شیر هست.

با این روش هم پیازها به قدر کافی  نرم  و  شفاف  می شن  و  راحت تر به صورت چیسپی و ترد که مد نظرمون هست، آماده می شوند.

در هر صورت اگر پیازها رو به جای آب جوش، داخل شیر نم کردید هم، باید با صافی آبکش کرده و روی دستمال پهن کنید تا خشک بشوند.

الان نوبت به سرخ کردن پیازها میرسه،  برای  انجام  این  کار اول تابه مناسبی رو انتخاب می کنیم که پیازها جای کافی برای سرخ شدن داشته باشند.

پیازها رو داخل تابه ریخته و بدون روغن کمی اون ها رو با شعله کم تفت می دیم تا فقط آب اضافی پیاز گرفته بشه.

در این فاصله روغن سرخ کردنی رو داخل شیرجوش یا  هر ظرف گود دیگه کاملاً داغ داغ می کنیم و وقتی پیازهای داخل تابه سبک شدن، روغن داغ رو کم کم به اون ها اضافه کرده و سریع هم میزنیم.

هم زدن سریع پیازها باعث میشه به صورت هماهنگ سرخ بشن، کم کم اضافه کردن روغن داغ هم از پر روغن شدن پیاز داغ ها و جذب زیادی روغن در پیازها جلوگیری می کنه.

حتی می تونید بر اساس یک روش دیگه پیازها رو به صورت مستقیم در  داخل روغن داغ بریزید و با حرارت کم سرخ کنید.

در مرحله آخر سرخ کردن پیازهای خلالی وقتی که دیدید رنگ اون ها مایل به طلایی شدن هست، فوت آخر کوزه گری رو اجرا می کنیم.

یعنی مقدار کمی زردچوبه یا زعفران دم کرده به پیازها اضافه می کنیم تا رنگ پیاز داغ های خلالی مجلسی خوشرنگ تر بشه.

یادتون باشه بعد از اضافه کردن زردچوبه  یا  زعفران ، زیادی پیازها  رو  تفت  ندید، چون روغن داغ بوده، ممکنه رنگ پیازها سریع قهوه ای بشه.

پس قبل از قهوه ای شدن رنگ پیاز داغ های خلالی، زیر حرارت رو خاموش می کنیم ولی تابه  رو از روی گاز برنمی داریم و همچنان به هم زدن پیازها ادامه می دیم تا با حرارت باقی مونده رنگ پیازها بهتر بشه.

هر زمان احساس کردید، رنگ پیاز داغ های خلالی به اندازه دلخواهتون رسید،  تابه  پیاز  داغ رو از روی گاز برداشته و پیاز داغ ها رو داخل صافی یا توری فلزی بریزید تا روغن اون گرفته شده و حالت چیپسی پیازها از بین نره.

حالا یک قاشق تمیز بردارید و پیازهای  داخل  صافی  رو  آهسته  زیر  و رو کنید، با این کار از له و نرم شدن پیاز داغ های خلالی مجلسی ته صافی پیشگیری می کنید.

بعد از اینکه روغن اضافه پیاز داغ خلالی مجلسی به صورت کامل گرفته شد، می تونید از این چاشنی خوشمزه در داخل آش رشته و تزئین روی آش رشته استفاده کنید و طعم غذاتون رو چند برابر کنید.

 

نحوه اسلایس یا خلالی کردن پیاز

گفتیم که خلالی ریز کردن پیازها برای آماده کردن یک ظرف پیاز داغ خلالی مجلسی خیلی مهم هست.

چون اگر پیازها به صورت یک اندازه خلالی نشوند، قسمت های کوچک تر و نازک تر زودتر و قسمت های درشت تر و بزرگ تر دیرتر سرخ می شوند.

برای همین ممکنه پیازهامون یک دست سرخ نشده و حتی خلالی های ریزتر زودتر بسوزند. برای خلالی یا اسلایس کردن پیازها به صورت زیر عمل می کنیم:

  1. پوست روی پیاز رو گرفته و برخلاف پیاز نگینی که باید ریشه پیاز رو برای ریز کردنش نگه داریم، هم سر پیاز و هم ریشه اون رو با چاقو می زنیم.
  2. حالا پیاز رو روی تخته خرد کن قرار داده و با چاقوی تیز آشپزخونه اون رو از وسط نصف می کنیم.
  3. نصفه پیاز رو از طرف صاف اون روی  تخته  قرار  می دیم  و با  چاقو از پهلوی پیاز شروع به خرد کردنش می کنیم.
  4. توجه کنید اندازه های خلالی ها درشت باشن تا زود نسوزند.
  5. به نصفه پیاز که رسیدیم، دوباره پیاز رو به پهلو برمی گردونیم و به برش زدن ادامه می دیم.
  6. این کار رو برای نصفه دیگه پیاز تکرار می کنیم.

به این ترتیب ما مقداری پیاز خلالی یک دست و  هم  اندازه  داریم  و می تونیم برای تزئین آش رشته و حتی داخل اون سرخ کنیم.

 

برای داشتن یک ظرف پر از پیاز داغ مجلسی باید تمام این مراحل رو طی کنید، از ریز کردن خلالی پیازها گرفته تا داخل آبجوش ریختن و سرخ کردن اون ها در روغن.

اما یک روش  ساده  دیگه  هم  برای  دست  آوردن  پیاز  داغ مجلسی برای آش رشته یا حتی سایر غذاها مثل کشک بادمجان وجود داره و اون خرید پیاز داغ خلالی 400 گرمی از این فروشگاه هست.

 

البته این مژده رو بهتون بدیم که دیگه نگران دردسرهای تهیه سبزی آش در خانه نباشبد!به راحتی همین الان میتونید سبزی آش خرده شده 500 گرمی را از شادیکار تهیه کنید.

پیاز داغ های خلالی مجلسی این  فروشگاه  به  قدری ترد و خوشمزه هستند که حتی دیدن اون ها داخل ظروف بسته بندی کاغذی در دار آدم رو به هوس میندازه.

برای خرید پیاز داغ خلالی 400 گرمی این فروشگاه که زنان سرپرست خانوار تحت حمایت جمعیت امام علی (ع) زحمت آماده کردنشون رو کشیدن، نیازی نیست از خونه خارج بشید.

فقط کافیه سفارش بدید و پیک این مجموعه پیاز داغ خلالی تازه و با کیفیت رو در سریعترین زمان ممکن به درب خونتون در هر نقطه از تهران که باشه، می رسونه.

 

منبع:

ممتازنیوز

این نوشته در بلاگ ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *