علت سبز شدن پیاز داغ

  • علت سبز شدن پیاز داغ

پیاز داغ یکی از خوش مزه ترین مواد طعم دهنده غذا است که اکثر غذاهای ایرانی شامل پیاز داغ می شود. همچنین پیاز داغ را برای کاربری های مختلف در غذا مثل تزیین و یا داخل غذا به شکل های مختلف تهیه می کنند.

زمانیکه مقدار نیاز پیاز داغ خانم های خانه دار یا شاغل بالا باشد اگر فرصت سرخ کردن پیاز را نداشته باشند میتوانند آن را به شکل آماده از فروشگاه های حضوری و یا اینترنتی مواد غذایی تهیه کنند.

و در صورتی که خانم خانه داری بخواهد مقدار زیادی پیاز داغ را خودش تهیه کند باید اصول ابتدایی تهیه پیاز داغ و نگهداری از پیاز داغ را خوب بداند.

و نکته مهم دیگری که بعد از تهیه پیاز داغ باید بداند این است که ممکن است روی آن یک سری فعل و انفعالات رخ دهد مثلا رنگ آن تغییر کند که همین موضوع باعث تعجب و یا نگرانی اش شود.

که اگر اطلاعات کافی داشته باشد میتواند متوجه شود که پیاز داغ هنوز سالم است و تنها به علت فعل و انفعلات شیمیایی رنگ آن تغییر کرده پس جای نگرانی وجود ندارد.

  • برای درک این موضوع بهتر است کمی ابتدا با خود پیاز آشنا شوید.
  • توصیف پیاز
  • ما پیازها را نه به تنهایی تند و نه به تنهایی گرم توصیف می کنیم و آن میزان گرمایی که دارد با انواع پیاز و خاکی که در آن پرورش یافته است ارتباط دارد.
  • پیازهای شیرین مانند ویدالیاها در خاک با مقدار گوگرد کم کم رشد می کنند.
  • صیفی جاتی مانند(سیر تره فرنگی پیاز و غیره) ترکیبات گوگرد را به عنوان بخشی از مکانیسم دفاعی گیاه درخود ذخیره می کنند.
  • این ترکیبات با شکستن دیواره های سلولی آزاد می شوند و مواد شیمیایی آنها با هوا در تماس هستند که باعث می شود زبان شما را گاز بگیرد، و چشمان شما را بسوزاند.
  • به عنوان عوامل ضد باکتریایی طبیعی و مسموم کردن گربه ها و سگ ها عمل می کنند.اینها بعضی از گیاهان قدرتمند هستند و به عنوان غذاها و داروها سابقه طولانی دارند.
  • یک درمان قدیمی برای سرماخوردگی وجود دارد که شامل خوردن یک ساندویچ پیاز است یک پیاز خام کامل خرد شده،را بین دو تکه نان بخورید و با علاقه بیشتری از پیاز در غذاهایتان استفاده کنید.

 

  • چطور پیازداغ تغییر رنگ پیدا می کند؟

ممکن است شما به هنگام آشپزی و پخت غذا با پیاز متوجه این شده باشید که پیازتان به رنگ سبز در آمده است.

مثلا وقتی پیاز داغتان را با مقداری لوبیا در یک قابلمه مخلوط کرده بعد از مدت زمانی که میگذرد می بینید رنگ اش عوض شده است.

این مدت زمان اگر به اندازه ی یک روز باشد و آن را داخل یخچال گذاشته و خارج کنید همه پیاز ها به رنگ سبز روشن یا آبی در آمده که آنها هنوز هم ممکن است طعم خوبی داشته باشند.

رنگدانه هایی که رنگ پیاز را به وجود می آورند مانند آزمایش لیمو رفتار می کنند. آنها در پیاز طبیعی اسیدی قرمز هستند و در یک محیط قلیایی به رنگ سبز یا آبی در می آیند.

  • پس به نظر می رسد وقتی حبوبات را هم می پزید آن محیط قلیایی را ایجاد کرده و باعث تغییر رنگ پیاز می شوند و پیاز به رنگ سبز یا آبی در می آیند.

 

  • چه نوع پیازی به رنگ سبز در می آید؟

در بین انواع پیازها پیاز قرمز در حالت سرخ شده یا پخته شده به رنگ سبز تیره با قرار گرفتن در یخچال به نظر می رسد. اما وقتی آن را گرم کردید دوباره به رنگ مایل به قرمز تبدیل می شود.

  • در چه دمایی پیاز تغییر رنگ می دهد؟

برخی از تحقیقات ما در اینترنت به ما می گوید که پیازها دریک محلول قلیایی به رنگ سبز یا آبی در می آیند که مایعاتی را که با آنها استفاده می کردیم کاملاً اسیدی بودند (آب پرتقال) و این اتفاق در دمای پایین می افتد.

  • امیداریم با اطلاعاتی که به شما عزیزان دادیم علت تغییر رنگ پیاز داغ و یا پیاز پخته به رنگ سبز را فهمیده باشید.

ما برای راحتی شما در خرید و کمترین صرف هزینه زمانی و حفظ سلامتی شما عزیزان میخواهیم خریدی مطمئن با کیفیت عالی را به شما عزیزان پیشنهاد دهیم.

  • آشپزخانه نعنا با همت بلند زنان سرپرست خانوار خانه اشتغال مولوی در حال تولید مواد غذایی از جمله سبزیجات و پیاز داغ آماده است که در اندازه ها و بسته بندیهای مختلف آماده مصرف شما عزیزان است.

اگر در شهر تهران هستید تنها کافی است برای خرید پیاز داغ روی لینک پیاز داغ خلالی ۴۰۰ گرمی و پیاز داغ نگینی ۴۰۰ گرمی بزنید و آنها را خریداری و درب منزل تحویل بگیرید.

 

منبع:

Onionhot

stackexchange

این نوشته در بلاگ ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *