علت شیرین شدن پیاز داغ

  • علت شیرین شدن پیاز داغ

یک پیاز، به ویژه یک پیاز زرد، دارای طعم قوی و خشک است.

و به هنگامیکه یکی را خرد کنید احتمالاً گریه خواهید کرد! با این حال، اگر همان پیاز را بردارید و آن را سرخ کنید، می تواند به همان اندازه معطر و شیرین باشد که آرزو می کنید.

و هر دو این فعل و انفعالات مربوط به یک مسئله شیمی است.

 

  • عطر وطعم پیازداغ

عطر و طعم یک پیازداغ محصول تعدادی از مواد آلی پیچیده است و در هنگامی که دیواره های سلول پیاز در اثر برش و خرد کردن شکسته می شود، این مواد تولید می شوند.

 

  • آیا سرخ کردن منجر به کاهش این ماده شیمیایی و در نتیجه شیرین شدن می شود؟
  • آیا این ترکیب در هنگام سرخ شدن برای تولید شیرینی تجزیه می شود؟

در واقع در نتیجه سرخ کردن اگرچه عطر و طعم پیاز خام کاهش می یابد، اما تبدیل به یک طعم گوشتی خوش طعم و خوش مزه می شود.

 

  • از گرما تا شیرین شدن

وقتی شروع به سرخ کردن می کنیم و شیرینی پیاز رو به افزایش میرود می توانید بگویید ظاهراً تعدادی از عوامل در این امر دخیل هستند.

دما و زمان دو عامل اساسی هستند.

جوش آمدن پیاز باعث شفافیت و ایجاد شیرینی می شود.

پختن پیاز در حرارت بالاتر، به ویژه در حضور روغن، کارامل سازی را ایجاد می کند.

و از آنجا که پیازها کسری از حجم اصلی خود را می پزند، طعم و مزه از جمله شیرینی نیز افزایش می یابد.

بخشی از افزایش شیرینی به دلیل کاهش سایر اجزای طعم دهنده است.

بخشی از تغییر طعم هنگام پخت پیاز شامل تجزیه ترکیبات حاوی گوگرد در پیاز است.

دقیقاً نحوه تجزیه و تغییر آنها به عوامل زیادی بستگی دارد.

انواع مختلفی از ترکیبات بدون گوگرد، پلی ساکاریدها، در اثر حرارت به مونوساکاریدهای کوچکتر تقسیم می شوند.

تصور کنید که یک رشته مهره به رشته های کوچکتر مهره شکسته می شود و در نهایت دانه های منفرد.

اگرچه ممکن است یک “رشته” شیرین به نظر برسد، اما بسیاری از رشته های کوتاه تر شیرین ترند.

 

 

اگر مدت زمان طولانی سرخ شود این قند بیشتر آزاد شده و شیرینی آن قابل تشخیص تر است.

ادویه شیرین، همانطور که آن را توصیف می کنید یعنی آنچه که پیاز از خودش بیرون می دهد مکانیسم دفاع طبیعی پیاز است.

از پیاز برای اضافه کردن طعم شیرین تر به بعضی از غذاها استفاده می کنیم.

به عنوان مثال در سس گوجه فرنگی برای ماکارونی که قبل از اضافه کردن مواد دیگرما آنها را با روغن و با مقداری نمک سرخ می کنیم.

 

 

  • در بازار و فروشگاه های خرید تنوع در پیازداغ آماده زیاد است و شاید همین موضوع شما را برای خرید یک محصول غذایی مثل پیازداغ گیج کند.

اینجور مواقع برای انتخاب راحت از دوستانمان که خرید مواد غذایی حضوری و یا اینترنتی زیاد انجام میدهند میپرسیم و یا با یک سرچ در گوگل یک سایت را انتخاب می کنیم.

ما برای ساده تر شدن کار شما عزیزان برند آشپزخانه نعنا را پیشنهاد میدهیم.

آشپزخانه نعنا توسط زنان سرپرست خانوار خانه اشتغال مولوی اداره می شود.

این پیازداغ ها بهداشتی و در بسته بندی های مناسب آماده مصرف شما عزیزان است.

برای خرید میتوانید روی دولینک پیاز داغ خلالی ۴۰۰ گرمی  و پیاز داغ نگینی ۴۰۰ گرمی کلیک کرده و محصول مورد نظر خود را سفارش داده تا توسط پیک ما در اسرع وقت دریافت کنید.

 

منبع:

منبع۱

منبع۲

منبع۳

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *