فیلم نحوه سرخ کردن سبزی قورمه سبزی و بسته بندی آن

در این مطلب قصد داریم تا فیلم نحوه سرخ کردن سبزی قورمه سبزی و بسته بندی آن را در اختیار شما قرار دهیم.

یکی از پرطرفدارترین و اصیل­ترین غذاها در بین اقوام مختلف ایرانی خورشت قرمه سبزی می­باشد، که هر چه بیشتر جا بیفتد خوشمزه­ تر و لذیذتر خواهد شد.

لازم به ذکر است قدمت این غذای لذیذ که خاستگاه اصلی آن هم مربوط به بخش­های شمالی کشور به خصوص گیلان است، به حدود 2 تا 5 هزار سال پیش برمی­گردد.

همچنین جالب است بدانید که به دلیل محبوبیت این غذا، اولین شنبه ماه آذر را به عنوان روز جهانی قورمه سبزی نام گذاری کرده اند.

اما می­توان گفت یکی از دلایل مهم طعم بی­نظیر این غذا، شیوه سرخ کردن و میزان هر یک از سبزیجاتی است که در این غذا به کار می­رود.

بنابراین برای این که با بهترین فوت و فن­های سرخ کردن سبزی­های قورمه سبزی آشنا شوید، با ما تا پایان این مقاله همراه باشید.

انواع و میزان سبزی قورمه سبزی

همان طور که گفته شد نوع و میزان هر یک از سبزیجات در طعم این غذا اثر ویژه ای دارند. بهترین ترکیبی که می­توان برای این سبزیجات در نظر گرفت شامل: جعفری، تره، گشنیز، شنبلیله و اسفناج هستند.

البته ترکیب این سبزیجات در مناطق مختلف کشور کمی با یکدیگر متفاوت است. برای مثال در گیلان از تره، گشنیز، جعفری و شنبلیه و در فارس و خوزستان علاوه بر این­ها از اسفناج و شوید نیز استفاده می­شود.

همچنین در شهر تهران معمولاً فقط از 3 سبزی تره، جعفری و شنبلیله استفاده می­شود اما در آذربایجان شنبلیله ریخته نمی­شود و بنابر نوع فصل، ترخون یا برگ چغندر اضافه می­کنند.

توجه داشته باشید که شنبلیله به دلیل طعم تند و تیزی که دارد، سبب تلخی قورمه سبزی شده و به همین منظور باید کمتر از دیگر سبزیجات در این غذا ریخته شود.

همچنین میزان زیاد تره نیز سبب آب انداختن خورشت می­شود. اما در عوض اسفناج رنگ و لعاب بهتری به خورشت شما می­دهد.

پیشنهاد ما به شما این است که برای آشنایی با روش­هایی که می­توان شوری قورمه سبزی را از بین برد لینک آن لمس نمایید و این مقاله کاربردی را مطالعه نمایید.

برای خرید سبزی قورمه خرد شده نیم کیلویی در سایت شادیکار می­توانید از طریق لینک مربوط به آن اقدام نمایید.

شیوه خرد کردن سبزی قورمه

قبل از اینکه بخواهیم راجع به نحوه سرخ کردن سبزی قرمه صحبت کنیم، لازم است که بدانید شیوه صحیح خرد کردن سبزیجات خورشت قرمه سبزی به چه شکل می­باشد.

سبزی قورمه باید کاملاً ریز خرد شود، چرا که در غیر این صورت خورشت شما، هرچه بجوشد باز هم خوب جا نمی­افتد.

در واقع اگر بخواهیم به صورت مقایسه ای بیان کنیم بین سبزی آش، پلویی و قرمه سبزی، سبزی خورشت باید ریز­تر از همه خرد شود.

توضیحات دیالوگ فیلم

حال در این مرحله، پله پله طبق دیالوگ­های فیلم با نحوه سرخ کردن سبزی قورمه سبزی و بسته بندی آن آشنا خواهیم شد.

  • سبزی که از قبل خرد کرده اید را در قابلمه بریزید و به میزان لازم به آن روغن اضافه نمایید تا سبزی به قابلمه نچسبد.

توجه داشته باشید که سبزی روغن زیادی را به خود جذب می­نماید، بنابراین مراقب باشید که در استفاده از روغن زیاده روی نکنید.

همچنین حتماً به گنجایش ظرف و میزان سبزی که در آن قرار می­دهید دقت نمایید تا سبزی آب نیندازد و تیره نشود.

2- فراموش نکنید یکی دیگر از کارهایی که برای نچسبیدن سبزی به قابلمه باید انجام دهید این است که در طول سرخ شدن سبزی در فواصل کمتر از 1 دقیقه آن را هم بزنید و در صورت لزوم میزان کمی روغن را مجدداً به آن اضافه نمایید.

  • برای این که متوجه شوید که سبزی شما به حد کافی سرخ شده است، کافی است که به رنگ آن دقت کنید.

چون در این حالت رنگ سبزیجات کمی تیره­تر از حالت اولیه آن­ها خواهد شد.همچنین برای جلوگیری از سوختن سبزی­ها باید آن­ها روی حرارت ملایم قرار دهید.

حال در این مرحله پس از سرخ شدن سبزیجات می­توانید سبزی­ها را درون یک سینی بریزید و پس از سرد شدن، شروع به بسته بندی آن­ها نمایید.

برای افزایش سرعت در آشپزی می­توانید سبزی قورمه سرخ شده نیم کیلویی به صورت آماده از طریق لینک آن خریداری نمایید.

  • برای بسته بندی سبزی قورمه، کافی است میزانی را که در هر وعده برای پخت خورشت قرمه سبزی نیاز دارید را در پلاستیک­های فریزر بسته بندی نمایید.

این کار باعث می­شود هر بار میزان زیادی از سبزیجات از حالت انجماد خارج نشوند و مستعد فاسد شدن نگردند.

دقت کنید که حتماً سبزی را به طور کامل در کیسه پخش کنید تا در همه قسمت­های پلاستیک به یک اندازه سبزی قرار بگیرد. سپس مابقی کیسه فریزر را که خالی است تا و صاف کنید تا هوایی وارد آن نشود.

برای بسته بندی زیباتر می­توانید به جای گره زدن کیسه فریزر، قسمت بالایی پلاستیک را چند بار تا کنید و با یک چسب آن را محکم کنید تا از احتمال ریختن آن جلوگیری نمایید.

2 نکته مهم در نحوه سرخ کردن سبزی قورمه

علاوه بر سرخ کردن سبزی قورمه 2 روش دیگر هم برای آماده سازی سبزی قرمه سبزی وجود دارد که در ادامه به آن­ها نیز اشاره خواهیم کرد.

1- اگر سبزی قورمه را پس از شستن و خرد کردن به شکل خام و تفت داده نشده، بسته بندی و در فریزر قرار دهیم، علاوه بر حفظ ارزش غذایی آن، طعم و رنگ آن بهتر باقی می­ماند. علاوه بر این حین پخت خورشت نیز لعاب بیشتری می­دهد و خوش رنگ­تر خواهد بود.

2- روش دیگر نیز به این صورت است که پس از پاک کردن و شست و شوی سبزیجات آن­ها را در آبکش می­ریزیم تا آب آن­ها کاملاً خارج شود.

سپس آن­ها را پهن می­کنیم تا کمی خشک شوند و بعد آن­ها را خرد می­کنیم و در قابلمه با شعله ملایم بخارپز می­کنیم. به خاطر داشته باشید برای آبپز کردن سبزیجات نیازی به ریختن آب نیست، چون سبزی با حرارت دیدن آب می­اندازد.

پس از آبپز شدن سبزیجات و سرد شدن آن­ها، برای مصرف هر نوبت در پلاستیک فریزر بسته بندی ­می­کنیم و در فریزر قرار می­دهیم.

ذکر این نکته لازم است که بهتر است سبزی را زمانی که هنوز یخ زده است و یخ آن آب نشده، سرخ کنید تا جذب روغن به حداقل برسد.

شما با سر زدن به بخش مواد غذایی سایت شادیکار می­توانید بهترین و با کیفیت­ترین محصولات غذایی را که با دستان توانمند زنان سرپرست خانوار تحت پوشش جمعیت امام علی (ع) تهیه شده است، سفارش دهید و در اسرع وقت در شهر تهران درب منزل تحویل بگیرید.

منابع:

– وب سایت شرکت بهار

– وب سایت یک تاچ تا آشپزی

– وب سایت عصر ایران

– وب سایت کیبو

– وب سایت باشگاه خبرنگاران جوان

– وب سایت بیتوته

این نوشته در بلاگ ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *